Princess Cruises

Princess Cruises je jedno od najpoznatijih imena u svetu krstarenja u Severnoj Americi. U svojoj floti ima 17 brodova koji plove na 115 različitih putovanja u preko 350 destinacija širom sveta.  Princess Cruises je poznat po vlastitom programu krstarenja sa raznolikom ponudom putovanja prilagođenih ličnim željama putnika. Brodovi nude razne vrste izbora večere, zabave i omogućavaju putniku da sam stvara svoj program.

Na krstarenju od 7 do 107 dana je moguće krstariti po celoj zemaljskoj kugli, od Kariba, Kanade, Nove Engelske, Aljaske, Antarktika, Europe, od Meksika kroz Panamski kanal do Južnog Pacifika – Havaji i Tahiti, obale Južne Amerike, Azije, Afrike i na kraju obiđete celi svijet.

Princess je jedna od vodećih kompanija između ponuđenih organizatora putovanja po Aljasci, poseduje pet brodova na rekama u divljinama Aljaske, “UltraDome” železničke vagone i udobne autobuse za prevoz putnika kroz srce Aljaske, 49. države SAD-a. Princess dodatno organizuje putovanja u Kinu, Australiju, Afriku, Indiju, Europu, na istok SAD-a i na stene Rocky Mountain na zapadu Kanade.