Silversea

Silversea je brodar za krstarenja,  koji odražava generacije pomorskih i putničkih doživljaja. U godinama 1990-im je rimska kompanija Lfebvre, nekadašnja vlasnica kompanije Sitmar Cruises, zamislila urediti jedinstvenu kompaniju za krstarenja sa jamstvom gradnje najkvalitetnijeg broda u svakom segmentu. Ime “Silversea” je bilo izabrano, koje uključuje kvalitetu, udobnost i privlačenje pozornosti i morske romantike.

Silversea flota brodara je bila građena s namjerom, da pruži luksuzna krstarenja i nudi na tržištu novi razred manjih šarmantnih brodova koji mogu pristati u egzotičnim lukama. Izabrani brodovi su posebno napravljeni za manji broj gostiju, sa više prostora i najvišim nivoom usluge, koje nude talijansko i europsko osoblje. Sve kabine imaju pogled na more, većina ih je sa balkonom, širok izbor menija za večeru – gosti večeraju kada žele i s kim žele – sve to daje posebno uživanje na brodu. Brodovi Silversea nude jednako privlačan ambijent, kao i na većim brodovima, večernju zabavu u kazalištu, igraonicu, spa i fitness centar.

U ultraluksuznom razredu krstarenja je Silversea inovacija koja sa svojom “all inclusive” ponudom luksuznih proizvoda svijeta zvanih Marks – Acqua di Parma, Pommery, Davidoff in Relais & Chateaux –  privlači bogate putnike i izrazito je popularna za njih. Zbog posebne inovativnosti kompanija Silversea je pohvaljena od strane putnika i stručnih publikacija.