Celebrity Cruises

Modern LuXury

Jer je vaš odmor dragocen i svet se stvarno okreće oko vas. Brodovi kompanije Celebrity Cruises su najmanje što vaš odmor zaslužuje i bilo bi šteta da zatvorite oči pred takvom lepotom. FlotaCelebrity Cruises-a trenutno broji 11 luksuznih brodova.

Odmori nisu vreme za kompromise i zbog toga smo opuštanje podigli na viši nivo i dodali klub na travi sa bogatom prirodnom zelenom travom u samom središtu okeana. Još jednom smo pomislili šta je to što čini vaš odmor još luksuznijim, još neočekivanijim i nezaboravnijim. I nismo štedeli ni na najmanjem detalju. Naši kruzeri upravo zbog toga nadmašuju zemaljske hotele svojim veličanstvenim prostorima koje su izradile vodeće arhitekte i slavni dizajneri, a okružiće vas stil i raskoš, počev od jedinstvenog dvospratnogTihany vinskog tornja do luksuznih AquaClass apartmana. Jacques Van Staden, naš vrhunski šef kuhinje, stalno priprema umetnički predstavljena jela nadahnuta svetskim savremenim i klasičnim delicijama. Restorani sa deset specijaliteta – Blu, Murano, Bistro on Five, Tuscan grill, Silk Harvest i Qsine– naručite vaš specijalitet i koktel preko iPad-a.
Celebrity Life – vaš život na brodu za vreme odmora upotpuniće naš jedinstven odabir uzbudljivih i maštovitih predstava, stilizovanih klubova, lounge barova, kafića i casina, kao i umetnička galerija i prodavnice vodećih svetskih brendova. Aqua Spa by Elemis podmladiće vaše telo i duh u prekrsano uređenom centru relaksacije i opuštanja, a bazeni i terase za sunčanje će postati centar dnevne zabave sa beskrajnim izborom pića u baru.
Na brodovima Celebrity Cruises odnos gostiju i osoblja je gotovo 2:1 – skoro jedan član osoblja na svaka dva gosta. Videćete da naša porodica na brodu radi sve kako bi osigurala savršenstvo svakom delu vašeg odmora.
Captain’s Club – mi verujemo da odanost treba nagraditi i nakon vašeg prvog krstarenja priključite se našem klubu. Članstvo je besplatno, a što više krstarenja ostvarite, veće su nagrade.

Celebrity Cruises
Klase:

Solstice:
1.      Celebrity Solstice
2.      Celebrity Equinox
3.      Celebrity Eclipse
4.      Celebrity Silhouette
5.      Celebrity Reflection

Millennium
1.      Millennium
2.      Infinity
3.      Summit
4.      Constellation

Celebrity Century

Celebrity Xpedition

       Captain’s Club – klub putnika Celebrity kompanije. Celebrity Cruises jako vodi računa o zahtevima i željama putnika, pa tako je i osoblje Celebrity brodova više puta proglašavano za najljubaznije i uslužnije osoblje na brodovima za krstarenje. Zato i moto Captain’s Club-a je “Vi ste centar naše pažnje”. Doživite, jer i vi možete postati član već na vašem prvom krstarenju sa bilo kojim brodom kompanije Celebrity, izuzev Celebrity Xpedition. Ostvarite određene pogodnosti već na sledećem putovanju – družite se sa ostalim članovima kluba na posebno organizovanim prijemima,  prednost pri rezervaciji specijalnih restorana pre početka krstarenja, viša kategorija kabine pri rezervaciji ukoliko postoji mogućnost za to, obaveštenja o najnovijim programima. Svako sledeće krstarenje će vam doneti dodatne popuste, pogodnosti i mogućnost za što bolji provod i uživanje na Celebrity brodovima.